Els Titelles envaeixen els carrers de les Roquetes

El festival comença avui un cap de setmana d’actuacions amb una cercavila inaugural

Fins avui han celebrat tallers de confecció de titelles i exposicions temàtiques, però avui comença la festa gran de la Titellada, la Mostra de Titelles de les Roquetes. La cita compleix deu anys i segueix amb un cartell de gran qualitat. Des d’avui i fins dimarts el màgic món dels titelles es desplaçarà pels diversos espais del barri per apropar gratuïtament a tots els veïns aquesta cultura popular, alhora que es treballen els vincles entre les diferents cultures i minories que conviuen a les Roquetes per tal d’afavorir la participació en la construcció social i cultural del barri. El tret de sortida és una cercavila inaugural que arrenca a les 18h de la plaça dels Titellaires i que acabarà a la plaça Trobada (a l’espai del parc de Pla de Fornells entre el carrer dels Nou Barris i l’Ateneu Popular), on es podrà gaudir de la primera de les representacions: ‘El fantàstic màgic d’Oz’, a càrrec de la companyia Sebastià Vergès. En principi, l’obra comença a les 18.30h.

Demà la mostra es dedica a la celebració dels deus anys de Titellada però també als 10 anys dels seus organitzadors, l’Associació Titellaire de les Roquetes. Per tal motiu hi haurà xocolatada, animació infantil i l’estrena del nou espectacle de gran format de la companyia El Racó del Gat, pertanyent també a l’entitat.

El festival també tindrà un espai per a la solidaritat amb la recollida d’aliments per a projectes del barri organitzada el proper dilluns a partir de les 18h a la plaça dels Titellaires, entre altres actes que us detallem al final.

Tot i ser un festival jove, per La Titellada ja hi han passat algunes de les companyies i artistes més rellevants, com ara Toni Zafra, Teia Moner, Jordi Bertran, Més Tumàcat, L’Estenedor, Txumaneia, Grupo Taller de Marionetas, Companyia Anita Maravillas, Trastam Teatre, Vadependent Projecte, Farrés Brothers, Pa Sucat, Teatro Dejavu, Ninus Teatre, Animamundi, Babi, Txo, Engruna, Trac-trac, Pep Gómez i Marduix.

-Avui divendres:

18h Cercavila inaugural pels carrers del barri. Sortida de la plaça dels Titellaires.

18.30h ‘El fantàstic màgic Oz’, a càrrec de la companyia Sebastià Vergès. ‘Plaça Trobada’.

-Demà dissabte:

18h Celebració del 10è aniversari de la Titellada. Xocolatada popular i animació infantil amb la companyia Més Tumàcat. Plaça de les Roquetes.

20.30h ‘Akelarre’ de la companyia El Racó del Gat. Plaça de les Roquetes.

-Diumenge 27:

18h ‘El ratolí viatger’, a càrrec de la companyia L’Estaquirot Teatre. Ateneu Popular de Nou Barris.

-Dilluns 28:

18h ‘El peix d’or’ de la companyia Binixiflat. Plaça dels Titellaires.

Recapte solidari d’aliments per a projectes del barri.

-Dimarts 29:

18h Homenatge al Centre de Titelles de Lleida i representació de ‘Gúlliver, al país de Lilliput’, a càrrec de la companyia el Centre de Titelles de Lleida. Plaça dels Titellaires.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies