Un recorregut per les lluites veïnals transformadores dels barris

L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ofereix una ruta guiada pels escenaris reivindicats

El districte de Nou Barris s’ha anat creant i transformant de la mà dels seus veïns i les reivindicacions i lluites que han protagonitzat al llarg del temps. Molts veïns no recorden o no van conéixer aquestes lluites com tampoc s’imaginen les condicions dels diversos barris en els inicis. Per això l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ofereix una visita guiada en la qual transportaran als participants a alguns d’aquells escenaris. La ruta comença a les 9.30h a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova i recorrerà el Castell de Torre Baró, l’Ateneu Popular de Nou Barris, la Torre del Rellotge i la Creu de la Trinitat. Finalment els assistents arribaran a l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris.

L’itinerari té una durada d’unes tres hores.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies