La Casa de l’Aigua entra al catàleg de localitzacions cinematogràfiques

La Barcelona Film Comission inclou el recinte que s’ofereix als cineastes un cop enllestida la rehabilitació

La Casa de l’Aigua reviu després d’anys d’abandó i dues rehabilitacions. Amb un nou aspecte i un interior adaptat i recuperat, el recinte ha passat a formar part del catàleg de localitzacions que ofereix la Barcelona Film Comission. El departament de l’Ajuntament de Barcelona enriqueix així l’inventari d’escenaris cinematogràfics de la ciutat, com ho són en el cas de Nou Barris, el Parc Central o el mercat de Montserrat, per exemple.

La Barcelona Film Comission actua d’intermediari entre els productors que desitgen filmar a la ciutat i els departaments municipals que gestionen els espais de titularitat de l’Ajuntament, proveint d’informació sobre les condicions de filmació, així com de les possibilitats que ofereix cada espai.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies