La Titellada abaixa el teló amb èxit de participació

Unes 1.500 persones han assistit als cinc espectacles de la mostra

La Titellada de les Roquetes va tancar ahir a la tarda la seva desena edició amb un homenatge al Centre de Titelles de Lleida (a la imatge un moment del seu espectacle ahir a la plaça dels Titellaires). Els organitzadors fan un balanç excepcionalment positiu de la mostra tant pel que fa  a les companyies que hi han actuat com pel que fa a l’assistència del públic. L’Associació Titellaire de les Roquetes calcula que els 5 espectacles han aconseguit aplegar unes 1.500 persones, a banda dels diversos tallers i activitats paral·leles que s’han dut a terme al barri des de dimarts passat. Amb aquestes xifres l’entitat es mostren satisfets per assolir un dels objectius de la Titellada: fer barri, millorar la convivència i fer difusió de les titelles i la cultura popular. En aquesta edició han comptat, a més, i per primera vegada, amb la col·laboració d’uns 60 comerços del barri, que han exposat als aparadors titelles i objectes relacionats amb el festival.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies