El comerç de Nou Barris surt a la plaça de Garrigó

Els eixos i associacions comercials mostren la seva oferta en una jornada amb activitats per a tothom

Sota el lema ‘Nou Barris, botigues amb ànima’ la plaça Garrigó s’omple avui entre les 10 i les 20.30 hores de l’àmplia i variada oferta del comerç de proximitat que podem trobar a Nou Barris. La mostra és una de les mesures de promoció del comerç de proximitat que s’impulsen des de l’Ajuntament i els eixos comercials per donar a conèixer als veïns i veïnes l’oferta dels establiments comercials dels barris. La mostra de comerç és itinerant i aquest cop s’ha triat la plaça de Garrigó aprofitant la coincidència amb la festa major del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta. La programació de la mostra inclou activitats lúdiques, tallers i una degustació de vedella rostida a l’estil tradicional.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies