Consell de Barri de Porta

A la sessió es presentaran els projectes comunitaris que s’hi estan duent a terme

El centre cívic Can Verdaguer (carrer de Piferrer, 94) acull avui a les 19h el primer Consell de Barri de Porta d’aquest mandat. A la sessió es parlarà dels mecanismes i canals de recollida d’aportacions per al Pla d’Actuació Municipal (PAM) i el Pla d’Actuació de Districte (PAD). També es presentaran els projectes comunitaris que s’estan fent a Porta com ara el Transforma Porta, el Pla Buits o El Mercat Importa.

El consell de barri es reuneix com a mínim dos cops a l’any i en les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de  totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes del Consell de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.

A continuació us oferim l’ordre del dia del consell de barri:

1. Presentació del nou equip de govern i constitució del Consell de Barri.

2. Diagnosi, anàlisi i propostes de millora del funcionament dels Consells de barri.

3. Procés PAM (Pla d’acció municipal), PAD (Pla d’acció de districte). Mecanismes i canals de recollida d’aportacions.

4. Presentació dels projectes comunitaris al barri: Transforma Porta, Pla Buits, El Mercat Importa.

5. Precs i preguntes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies