Afectacions al trànsit al carrer del Pla dels Cirerers

Les obres d’urbanització dels habitatges propers al Mercat de Montserrat afecten la circulació de vehicles

Les obres d’urbanització i dotació de serveis per als habitatges de protecció oficial situats al costat del Mercat de Montserrat, a les Roquetes, afectaran a la circulació de vehicles al barri.  El tram del carrer del Pla dels Cirerers, entre els carrers del Port de la Selva i Quesada està tallat al trànsit de vehicles fins al 26 de novembre.

Un cop acabin les obres, el carrer del Pla dels Cirerers passarà a ser de doble de sentit de circulació, entre els carrers de Campreciós i el Port de la Selva per donar accés als veïns amb pàrquing. Aquest tram de carrer perdrà l’estacionament de superfície per poder ampliar-se a dos carrils de circulació.

En aquesta àrea propera al Mercat de Montserrat s’estan edificant uns habiatges de protecció oficial promoguts per Qualitat Habitatge Social de la UGT, i un Mercadona que obrirà a finals de novembre. Amb la urbanització de la nova illa s’han hagut de modificar la circulació d’alguns carrers com és el cas del carrer del Pla dels Cirerers.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies