Nou Barris surt a la plaça Major contra la violència masclista

L’equip de govern llegirà un manifest consensuat amb la resta de partits i les entitats

Avui és el Dia Internacional contra la violència cap a les dones i, en aquest sentit i per lluitar contra aquestes situacions, s’han organitzat molts actes a tota la ciutat. Un d’ells es el que se celebra a les 13h a la plaça Major de Nou Barris, davant la Seu del Districte, en el qual es llegirà un manifest que han consensuat entitats, associacions i partits polítics amb representació al districte. També es guardarà un sentit minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència de gènere. Tot plegat sota una pancarta violeta amb el lema ‘Som una ciutat que rebutja la violència masclista’, que es penjarà al balcó de la Seu del Districte.

Aquesta mobilització arriba juntament amb una nova mesura de govern que preveu incrementar en més d’1 milió d’euros el pressupost destinat al cobrir els serveis que detecten, atenen, recuperen les dones víctimes de violència, així com als programes dedicats a la prevenció. En aquest sentit s’unificarà el sistema de recollida de dades per actuar de manera més eficaç. També es reforçaran els recursos humans i materials del dispositiu municipal d’atenció per violència masclista.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies