Afectacions al trànsit per l’organització de l’acte central d’encesa de llums de Nadal

Un tram del passeig de Maragall quedarà tallat en ambdós sentits fins a la matinada de dissabte

Demà divendres se celebra l’acte central d’encesa de llums de Nadal a la confluència del passeig de Maragall i l’avinguda de Borbó. L’organització d’aquest esdeveniment comporta afectacions al trànsit a la zona des d’avui fins a la matinada de dissabte, per raons tècniques i de logística.

Amb motiu del muntatge de l’escenari on es desenvoluparà la celebració, el passeig de Maragall, a l’altura del carrer de Cubelles, quedarà tallat al trànsit en ambdós sentits des de les 10h d’avui fins a la 1h de la matinada de dissabte. Únicament quedarà lliure un carril de seguretat al costat Besòs, per a ús exclusiu dels serveis d’emergències.

El trànsit en sentit muntanya del passeig de Maragall es desviarà pel carrer de Ramon Albó i s’impedirà el gir a la dreta des de l’avinguda de Borbó i el gir a l’esquerra des del carrer de Varsòvia. Es permetrà la sortida del carrer de Mascaró en sentit mar i del carrer de Cubelles en sentit muntanya, excepte durant l’assaig general (avui dijous) i mentre se celebri l’acte (demà divendres al vespre).

Pel que fa al tram entre el carrer del Tajo i el carrer de Cubelles, segons la intensitat del trànsit es permetrà l’accés fins al carrer d’Amílcar. Així mateix, en funció de les necessitats del trànsit es procedirà, si cal, a tallar els accessos des del carrer de Cartellà i cap al passeig de Maragall.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies