Encesa de les llums de Nadal

Nou Barris acull l’acte central de la posada en marxa de l’enllumenat nadalenc de la ciutat

Enguany Nou Barris rep l’acte central de l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la ciutat. La confluència del passeig de Maragall i l’avinguda de Borbó, popularment coneguda con els Quinze, serà avui a les 19h l’eix on s’iniciarà la campanya nadalenca. A partir d’aquell moment i fins al 6 de gener, la ciutat gaudirà de l’enllumenat que s’encendrà divendres i dissabtes, de 18 a 1h; de diumenge a dijous, de 18h a 24h, i els dies 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener, de 18h a 2h.

L’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc ha provocat talls de trànsit i desviacions a la zona  des d’ahir i durant tot el dia d’avui fins a la 1h de la matinada. Un daltabaix per a alguns veïns, especialment els afectats pels canvi d’itineraris dels autobusos. Mentrestant els comerciants es mouen entre la il•lusió i l’escepticisme, però confien que actes com aquest ajudin a revifar les vendes en un cap de setmana que coincideix amb els descomptes del Black Friday. Satisfacció també perquè l’encesa de l’enllumenat de la ciutat finalment no s’hagi retardat fins al dia 1 de desembre, tal i com va anunciar l’Ajuntament inicialment. El canvi de dia de l’encesa segueix suposant, però, un retard respecte a la de l’any passat, que va encendre l’enllumenat el 21 de novembre. La mesura cerca estalviar en la despesa elèctrica tot i que es mantenen els quilòmetres i els horaris d’enllumenat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies