Districte recull la demanda de millorar la connexió entre Ciutat Meridiana i Can Cuiàs

Els veïns defensen que la millor opció és habilitar un pas a través de l’aqüeducte Dosrius

Una de les demandes aprovades al darrer plenari per ser incloses a les propostes del PAD és la millora de la connexió entre els municipis de Barcelona i Montcada i Reixac.  La demanda inclou un pas entre Ciutat Meridiana i Can Cuiàs a través d’un dels aqüeductes, una antiga reivindicació veïnal.

Els veïns volen que l’aqüeducte que uneix els barris, s’habiliti com a via de pas per comunicar Barcelona i Montcada i Reixac.  La proposta dels veïns és situar una plataforma per sobre de l’aqüeducte, de manera similar a com es va fer al Parc Central, per tal d’evitar més desnivells. Aquesta actuació seria competència del Consorci del Besòs.

Passar de Ciutat Meridiana a Can Cuiàs no és fàcil, tot i que els separen pocs metres de distància i comparteixen molts serveis. Una de les opcions és caminar durant 10 minuts en un tram amb força desnivell. L’altra, creuar el torrent del Bosc Llarg a través d’un sender de terra costerut que no és apte per a tots els públics. El barranc per on passa el camí està molt brut, els veïns denuncien que hi ha rates, i en dies de pluja és molt fàcil relliscar. Tot i així, l’utilitzen cada dies desenes de persones, que van d’un barri a l’altre per anar a l’escola, al supermercat, al metge o al poliesportiu.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies