Edició nadalenca del Mercat ImPorta

La plaça de Sóller rep avui la fira d’articles de proximitat i de segona mà

El barri de Porta organitza des de fa alguns mesos el seu propi mercat a la plaça de Sòller. Un mercat alternatiu, on els articles de segona mà, de proximitat, ecològics, de pagès o artesans són els protagonistes. També ho són l’espai d’àgora oberta, de debat i discussió, i l’espai per a les entitats i moviments socials. Avui, amb la mirada posada en els regals de Nadal, els organitzadors volen posar l’accent en la idea que ‘El teu consum té conseqüències’. Aquest será el fil conductor de debat de la jornada.

El Mercat ImPorta vol fomentar en la Plaça de Sòller un espai de trobada entre veïns i veïnes alhora que promou l’economia social i solidària. La idea és que el mercat sigui mensual. La iniciativa surt des de la plataforma Transforma Porta i altres entitats de Porta i de Nou Barris. Els organitzadors són: AVV de Porta, Assemblea de persones aturades de Nou Barris, 500×20, Casal de Joves de Porta, ASIA (Associació Salut i Agroecologia), i altres entitats de Nou Barris com La Troca, Trobada Alternativa de Nou Barris i veïnes i veïns amb ganes de transformar el barri a millor.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies