Recollida de joguines solidàries a la Fira de Nadal

La campanya demana regals sobretot per als majors de 10 anys

La fira de Nadal i Reis de la Marquesina de la via Júlia també té un racó per a la solidaritat, la parada que recull joguines i regals per als infants i adolescents del districte. Sota el nom de Joguines Solidàries 2015 es vol portar un regal, una alegria, a un miler de nens i nenes que estan sent atessos pels serveis socials de Nou Barris. Un grup de voluntaris de l’Esplai Aventura i Església9Barris fan torns per recollir les donacions des del passat 4 de desembre i fins al 5 de gener. La parada també ofereix un espai de lleure gratuït als petits visitants de la Fira de Nadal.

Si voleu donar joguines, els organitzadors demanen que se segueixin aquests consells:

– Han de ser noves o seminoves (en perfecte estat).

– No cal que siguin de marca. Amb joguines senzilles es pot ajudar a més infants que amb joguines cares.

– Tenir en compte que el perfil d’infants i menors que rebran les donacions és molt ampli. Les donacions més difícils d’assolir son per perfils de menors de més de 10 anys. En cas de poder escollir el tipus de donació, agrairem poder optar per cobrir aquests perfils de manera prioritària.

– Tenir en compte que les joguines que necessitin piles requereixen una despesa de manteniment que no sempre és assumible. Si lliureu una joguina que necessita bateries, si us plau, afegiu-les.

La llista de suggeriments és molt àmplia, més enllà de les joguines tradicionals:

– Joguines: peluixos, nines, camions, cotxes, polseres, trencaclosques, ninots, jocs de taula, etc.

– Material escolar: bloc de paper, regle, estoig, colors, maquinetes, pintures, retoladors, calculadora solar, compassos.

– Complements: gomes de cabell, raspall, pinta, bufanda, guants, cinturó, ulleres de sol.

– Material esportiu: pilotes, cordes de saltar, raquetes de ping-pong, bicicletes, patinets, etc.

– Literatura infantil i juvenil: contes il·lustrats, novel·les per a nens i adolescents, llibres amb gomets, etc.

– Altres: caramels envasats, colònies infantils, etc.

Joguines Solidàries és una iniciativa coordinada per Església9Barris i l’Esplai Aventura amb la implicació i el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, els sis centres de Serveis Socials del districte de Nou Barris i l’Eix Comercial de Nou Barris.

Si teniu algun dubte o necessiteu informació addicional, podeu visitar www.JoguinesSolidaries.cat o fer arribar un mail a info@joguinessolidaries.cat, trucar en horari d’oficina al 655 839 980, concertar una visita al magatzem al carrer de Casals i Cubero, 200, o adreçar-se al personal voluntari de l’estand de la Fira de Nadal i Reis de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies