La plaça de Llucmajor renova l’aspecte

Les obres han igualat els contorns de la rotonda amb els de l’estructura de la República

Mentre es debat sobre el possible canvi de nom de plaça de Llucmajor a plaça de la República’, unes obres han rejovenit la imatge d’aquesta rotonda. La plaça es va urbanitzar l’any 1990 i des de llavors les plaques de marbre que cobrien els laterals del parterre central s’havien anat trencant i desapareixent. Fins ara s’havien fet obres de restauració en l’estàtua de la República, i contínuament es reposen les flors del parterre, però els contorns de la rotonda no s’havien tocat. Les obres han homogeneitzat la composició, en igualar en colors els contorns de la rotonda amb els de l’estructura on reposa l’estàtua de la República. Durant els treballs no s’ha hagut de tallar el trànsit, i les incidències han estat mínimes. Només s’ha ocupat una part del carril interior. La rotonda de Llucmajor és una de les més importants de Nou Barris, ja que enllaça quatre eixos importants i quatre barris: Porta, la Prosperitat, la Guineueta i Verdum.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies