El passatge de Pontons sobresaturat de vehicles

Els veïns es queixen dels riscos de la saturació de cotxes aparcats al passatge de Pontons

Els veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta es queixen de la sobresaturació de vehicles que hi ha a l’anomenat passatge de Pontons. És un pati interior paral·lel al carrer de Pontons, amb un trànsit constant de vehicles a la recerca d’un lloc per aparcar. Això genera molèsties per les maniobres dels cotxes i alguns clàxons. ‘Antigament no estava pavimentat- explica en Rafael, un dels veïns de la zona- van convertir les placetes en aparcament i s’ha saturat de cotxes. Hi ha molt soroll, perquè deixen cotxes en doble fila, sobretot a la nit, perquè han de fer maniobres’. A més, els veïns es queixen que l’aparcament d’alguns vehicles a la vorera obstaculitza l’entrada als serveis d’emergència. De fet ja han presentat queixes a l’Ajuntament i a la Guàrdia Urbana. Sobretot, arran d’uns incendis que es van produir fa unes setmanes. Així ho afirma el president de l’AV de la Torre Llobeta, Joaquim Forns: ‘S’han cremat dos vehicles en aquest pati i com l’entrada d’accés estava molt restringida d’espai a causa dels cotxes aparcats a la vorera,  els bombers no han pogut ni accedir-hi. Van haver de fer servir uns 50 metres de màniga i van trigar molt. Va ser molt perillós’. Els veïns demanen,  com a mínim, que es prohibeixi aparcar els cotxes a la filera d’entrada al passatge. També reclamen que es torni a tancar el pas de vehicles al passatge de Vila Rodona. Una zona de vianants propera on l’aparcament està prohibit però on els conductors hi aparquen. Una situació que, diuen, es podria resoldre només col·locant un fitó.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies