Consell de Barri de Verdum

La sessió abordarà l’estat del Pla de Salut de la zona

L’Hotel d’entitats de Verdum (carrer de Luz Casanova, 8) acull avui la constitució del Consell de Barri de Verdum. Serà a les 19h i de l’ordre del dia destaca, d’una banda, la situació del Pla de Salut de Verdum. D’altra banda, també es debatrà sobre el PAD i les propostes veïnals per a aquesta legislatura.

El Consell de Barri és l’òrgan de participació més proper que té el veïnat i les seves sessions – dos a l’any- volen servir d’espai de trobada entre associacions, entitats, ciutadans i responsables municipals, per tal de transmetre de forma directa la informació i poder recollir opinions i suggeriments veïnals. Els acords i les propostes del Consell de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.

L’ordre del dia és el següent:

1. Presentació del nou equip de govern i constitució del consell de barri.

2. Diagnosi, anàlisi i propostes de millora del funcionament dels Consells de barri.

3. Procés PAM (Pla d’Acció Municipal), PAD (Pla d’Acció de Districte). Mecanismes i canals de recollida d’aportacions.

4. Informació del Pla de salut.

5. Precs i preguntes.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies