Horari especial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà

Les OAC dels districtes no obriran portes a la tarda avui i el dia 31

La d’avui és la Nit de Nadal i, per tal motiu, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) modifica els seus horaris habituals. Si bé els dijous el servei municipal obre fins a les 19.30h, avui les oficines dels districtes funcionaran de 8.30 a 15.30h. Tot i això, l’horari de l’OAC de la plaça de Sant Miquel serà el de sempre, és a dir, de 8.30 a 20h. Aquest horari es tornarà a repetir el dia 31, amb motiu de final d’any.

D’altra banda, si heu de presentar documents o fer altres registres abans de finalitzar l’any, heu de saber que les OAC han ampliat els serveis de cita prèvia des de l’1 de desembre, una mesura que permet estalviar temps i cues per fer tràmits municipals. Aquesta mesura és vàlida per a tota la cartera de serveis que ofereixen i, fins i tot, en cas d’alguna incidència, s’avisarà amb antel·lació per canviar l’hora de la cita. Es pot demanar cita a l’oficina virtual mitjançant els quioscos de tràmits i serveis (Punt-BCN), el telèfon 010 o, amb el mòbil, a través de l’app MobileID. També es poden consultar les adreces de les oficines, així com les ubicacions dels quioscos i les condicions del servei 010 a ajuntament.barcelona.cat/ atenciociutadana.

Els tràmits en què és obligatori demanar cita prèvia són els relacionats amb la Hisenda municipal; urbanisme, obres i activitats; la identitat al mòbil i el certificat digital; els animals de companyia; la targeta del Park Güell i el registre de Gaudir+BCN. També es pot demanar cita, però no és obligatori, per als relacionats amb el padró, la Targeta Rosa, les denúncies per infraccions de les ordenances municipals i per al registre de sol·licituds.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies