Els veïns de Turó de la Peira insisteixen en ampliar el traçat del bus de barri

Demanen que el bus arribi a la part alta del Turó

Els veïns del Turó de la Peira demanen que el bus de barri 122 arribi fins a la part alta del barri. L’Ajuntament s’ha compromés a estudiar amb TMB l’ampliació del traçat d’aquesta  línia i donar en breu una resposta als veïns.

Ja fa sis mesos que els veïns del Turó de la Peira demanen que la línia 122 ampliï el traçat per arribar a la part alta del barri. Els veïns demanen que el bus continuï el seu recorregut pel passeig de Fabra i Puig fins al carrer de la Vall d’Ordesa per connectar, més endavant, amb el passeig de Fabra i Puig. Una volta d’illa que permetria arribar a la part més alta del barri on hi ha un institut. Aquest nou recorregut permetria també connectar amb el barri de Can Peguera on hi ha un casal d’avis i una escola.

Precisament, amb l’anterior legislatura es va remodelar tot el carrer de la Vall d’Ordesa. Les obres van suavitzar l’entrada al carrer en corva, i van ampliar la calçada per al pas del bus de barri. Aquestes obres van acabar a l’abril, i des de llavors el veïns estan en espera del canvi de traçat del bus 122.

Al darrer consell de barri, la regidora del Districte es va comprometre a negociar amb TMB l’ampliació del recorregut del bus 122  i donar una resposta en breu. Però els veïns del Turó de la Peira volen resoldre el tema al gener, sinó han anunciat mobilitzacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies