Rebuda als patges reials a Nou Barris

Una bona oportunitat per lliurar les cartes de desitjos

Segons sembla, els Reis Mags de l’Orient ja fa dies que estan fent camí cap a Barcelona on arribaran, puntuals, el pròxim dia 5 de gener. Abans, però, ho faran els membres més destacats del seu esperat seguici reial, els patges. A ells els hi correspon començar a avançar feina: recollir cartes, llegir-les, classificar-les, seleccionar regals, comprovar-ne la disponibilitat als magatzems reials, fer les comandes, reservar els camells per traginar-los i endreçar totes les demandes als Reis. Avui els patges faran acte de presència a Nou Barris, en concret a la seu de la Fundació Procat (via Júlia, 201-203). Des d’allà començarà una cercavila, en cotxe d’època, que recorrerà part del districte per acabar a la plaça Major de Nou Barris. Una haima reial i els Gegants de Nou Barris els hi donaran la benvinguda i l’alè necessari per fer la feina que tenen encomanada. A partir de les 19.30 hores, els patges començaran a recollir les cartes dels més petits.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies