A Nou Barris, cap nen sense joguina

Diverses iniciatives recullen aquests dies regals, ja sigui nous o de segona mà, per als nens

L’Associació de veïns de la Torre Llobeta i Vilapicina és una de les entitats que, un any més, donarà un cop de mà als Reis Mags d’Orient. No és l`única a Nou Barris, ja que hi trobem aquests dies moltes iniciatives per ajudar al seguici reial en la seva tasca primordial de portar un regal per a cada nen i nena.

Fins al 5 de gener, l’AV de la Torre Llobeta té instal·lada a la plaça del Virrei Amat la seva campanya ‘Cap nen sense joguina nova 2016’. Una iniciativa que pretèn recollir joguines noves per als nens i nenes del barri.

A la marquesina de la via Júlia, la parada solidària de recollida de joguines està una mica més a prop del seu objectiu, obtenir el miler de regals que han proposat afegir a la llista dels Reis Mags. En aquest cas, s’accepten també joguines de segona mà sempre que estiguin en bon estat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies