Continuen les obres d’urbanització al carrer de Pedraforca

Les tasques afecten al trànsit de vehicles sobretot pasades les festes

Continuen les obres al carrer del Pedraforca a Ciutat Meridiana. En una primera fase es va instal·lar un nou col·lector al carrer. Ara començaran les obres d’urbanització. Unes tasques que continuen afectant el trànsit dels vehicles i l’aparcament. Aquestes afectacions s’intensificaran al llarg del carrer després de festes.

El projecte d’urbanització del carrer del Pedraforca prioritza els vianants amb l’ampliació de les voreres i la renovació del mobiliari urbà i l’enllumenat. Les obres facilitaran l’accessibilitat a la zona, tant per als veïns dels voltants com per als usuaris del metro, que té allà una sortida. El nou carrer del Pedraforca tindrà un carril de circulació i un d’aparcament.

L’actuació, que s’allargarà fins el pròxim mes de setembre, inclou la renovació de la xarxa de reg i drenatge. A més, s’està executant una xarxa de recollida d’aigües pluvials, actualment inexistent, a partir del nou col·lector que s’hi ha instal·lat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies