Els Reis Mags d’Orient arriben en tren a Nou Barris

Ses Majestats donaran pas a la gran Cavalcada del districte

Ja fa dies que els Reis Mags d’Orient estan fent camí cap a Barcelona. Avui arriben per fi a Nou Barris, ben carregats de regals. Ses Majestats baixaran a l’estació de tren de Torre Baró a partir de les 17.30hores. Allà seran rebuts pels nens i nenes de la Zona Nord.

Seguidament els Reis Mags es traslladaran a la plaça Major de Nou Barris (cap a les 18.15h) i allà se’ls hi farà el ja tradicional i esperat espectacle de rebuda. Després dels parlaments, els Reis adreçaran unes paraules als nenes i nenes que permetran saber si tindran o no regals aquesta nit. I tot seguit s’iniciarà la gran Cavalcada de Nou Barris. De la mà de desenes d’entitats i associacions, el seguici reial recorrerà la via Favència, la via Júlia, la plaça de Llucmajor, el passeig de Verdum, el carrer del doctor Pi i Molist, el passeig de Fabra i Puig i l’avinguda Meridiana.

Un cop finalitzi la Cavalcada serà hora que els nens i nenes marxin a casa a sopar i domir, desitjant que en aquesta nit màgica els Reis Mags d’Orient facin la seva feina.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies