En marxa les obres per reformar la pèrgola del parc de Serra Martí

Els veïns esperen una segona fase que afegeixi elements acordats a l’anterior legislatura

Han començat les obres de remodelació i rehabilitació de la pèrgola del parc de Josep Maria Serra Martí, al barri de Canyelles. Les actuacions se centren sobretot en la coberta de la instal•lació, que s’està impermeabilitzant per pemetre que es pugui utilitzar en cas de pluja.  També es repara el terra, de fusta, de l’escenari. Però la dignificació de la pèrgola quedarà a mitges de moment, ja que els veïns no estaven d’acord amb el projecte presentat a darrera hora per l’Ajuntament i en el seu lloc, defensen el que se’ls va presentar originàriament. Aquest projecte original era més car, ja que incloïa plaques solars al sostre, plaques impermeabilitzadores als laterals de la pèrgola i, el més novedós i emblemàtic, un sistema de llums de colors led semblant al de la torre Agbar. Com tot això amb el pressupost actual no  és factible, l’acord entre veïns i Ajuntament ajorna la resta de projecte a l’aprovació d’un nou pressupost aquest any. ‘Ens van dir que per al mes de març es reprendrien un altre cop les obres, que ara les aturarien em sembla que pel 15 de gener – explica Miquel Abdón, de l’AV de Canyelles- i que pel mes de març reprendrien les obres amb molt pressupost i amb aquest nou pressupost nosaltres esperem i es el que vam quedar, que estiguin els calers necessaris per poder fer tot el que es va dir en el seu moment quan es va presentar a l’AV i als veïns en general’. De moment els veïns podran gaudir de la pèrgola els dies de pluja.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies