El Mercat de la Guineueta engega el repartiment a domicili

Una entitat d’inserció sociolaboral lliuren la mercaderia a casa per només 3 euros

El Mercat de la Guineueta s’afegeix a altres mercats municipals i posa en marxa el servei de repartiment a domicili de la compra. Els clients només han de sol·licitar el servei al punt d’informació, comprar a les parades i esperar tranquil·lament a casa la seva compra. Es tracta d’un servei que beneficia a totes les parts i que forma part de les noves iniciatives que els paradistes han impulsat després de la renovació del mercat, com ho explica un dels paradistes, Jordi Torregrosa: ‘És un servei que tenim al mercat. Ara que l’hem remodelat, hem incoporat nous serveis i ara, des de fa un mes, tenim el servei a domicili, que esperem que funcioni igual que tot el que tenim.’ Els comerciants pretenen facilitar les compres sobretot a la gent gran. Els veïns poden accedir al servei per 3 euros i, a més, els encarregats de transportar les mercaderies formen part d’una entitat d’inserció sociolaboral, Compraservei, un departament de Tallers Bellvitge.  De moment hi ha un noi encarregat de dur les compres, però la idea és que un cop es conegui el servei i funcioni amb normalitat, la plantilla es pugui ampliar, com ja ha passat en altes mercats.  Amb el de la Guineueta, ja són 21 els mercats que disposen d’aquest servei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies