L’exposició ‘Butifarra!’ arriba al Casal de Prospe

La mostra repassa algunes de les vinyetes més cèlebres dels 12 anys de la revista

Les parets del Casal de Barri de la Prosperitat s’omplen de les vinyetes, els acudits i les crítiques de la revista ‘Butifarra!’ fins a finals de mes. L’anomenat Còmic dels Barris va aparèixer a Barcelona el 1975 i va destacar entre les revistes gràfiques del moment per la seva manera innovadora de fer periodisme. També per elaborar alternatives polítiques i socials, més enllà de la simple denúncia, a través del dibuix i les vinyetes. Entre els col·laboradors de la revista Butifarra! (1975-1979) figuren noms com Adolfo Usero, Alfons López, Antonio Martín, Carlos Azagra, Carlos Gimenez, Cuixart, Dino, El Cubri, Francisco Pérez Navarro, Gallardo, Gordillo, Ivan Tubau, Juanjo Sarto, L’Avi, Maria Carme Vila, Max, Mediavilla, Montse Clavé, Rafael Vaquer, Ricard Soler, T.P. Bigart, Tha o Ventura.

De l’exposició se n’ha fet un llibre ‘Butifarra! El còmic dels barris (1975-1987)’ per commemorar els 40 anys del naixement de la publicació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies