Sis detinguts a Ciutat Meridiana per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra detenen altres tres persones més en una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al matí sis persones a Ciutat Meridiana en una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana contra el tràfic de drogues. A més, es van fer dues detencions més a Barberà del Vallès i una a Montcada i Reixac. L’operació va començar a primera hora a diferents punts simultàniament per evitar avisos. Es van practicar sis escorcolls, quatre d’ells a Ciutat Meridiana. L’escorcoll que més es va allargar va ser el de l’avinguda dels Rasos de Peguera, on els agents van trobar diversos tipus de substàncies estupefaents, especialment drogues sintètiques. No ha transcendit, però, si l’immoble feia funcions de venda, emmagatzematge o producció.

Els detinguts van sortir emmanillats a les 11.30h del matí. Entre ells, el  presumpte cap de la xarxa dedicada al tràfic d’aquestes drogues i un menor d’edat. Els arrestats presumptament rebien i subministraven ‘cristall’ en diversos domicilis de Ciutat Meridiana. La investigació dels Mossos va començar a Ciutat Vella i es va anar ampliant a altres punts de Barcelona i rodalies.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies