Surrealisme amb filtre polaroid

El fotògraf José Rubio porta a Can Verdaguer la retrospectiva de la seva obra

El centre cívic Can Verdaguer acull fins a finals de mes l’exposició ‘World Polaroid’ en què el fotògraf de la Sagrera José Rubio fa una retrospectiva dels seus treballs, sobretot en la vessant dels nus femenins. Rubio presenta una exposició conceptual d’homenatge al format Polaroid, imitant, en alguns casos, la forma, textura i colors d’aquesta tècnica, però en gran format. També ho fa, fins i tot, allunyant-se del típic format quadrat de la Polaroid, però conservant els seus tons, colors i il·luminació. Les instantànies combinen el retrat més intimista amb altres muntatges fotogràfics més onírics i amb tocs dalinians.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies