El gos, molt més que una mascota

El centre cívic Torre Llobeta acull una exposició sobre el benestar dels animals

Durant tota aquesta setmana trobareu al centre cívic una exposició fotogràfica que porta per títol ‘El gos, molt més que una mascota’. La mostra està organitzada per l’associació per a l’adopció i difusió dels animals sense llar ‘Save a Life’. Amb les fotografies pretenen difondre consells i recomanacions per millorar el benestar dels gossos.

‘Save a Life’ van sorgir a Sant Andreu encara que tenen col·laboradors a tot el país. Treballen per reduir el nombre d’abandons de gossos, fomentar la identificació amb xip i l’esterilització, i conscienciar sobre els drets dels animals. Habitualment fan difusió dels animals que les diverses protectores tenen pendents d’adoptar, i a través d’un buscador al seu web, http://savealife.es. En aquesta adreça també s’hi troben altres campanyes que duen a terme i consells bàsics sobre salut, higiene, alimentació o perruqueria dels gossos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies