Formant els crítics teatrals del futur

El cicle l’Escola va d’Espectacle de la Zona Nord compleix 25 edicions

El cicle ‘L’Escola va d’Espectacle a la Zona Nord’ arriba enguany a la 25ena edició. Aquesta campanya familiaritza els alumnes amb les arts escèniques. El teatre és converteix en una eina per tal que els més petits esdevinguin espectadors crítics de futur. Tal i com comenta la dinamitzadora de la campanya escolar de teatre, Aranzazu Ortega: “L’eina de les arts escèniques és molt important per aprendre valors, per veure la realitat que ens envolta amb uns altres ulls, i el teatre ajuda a tot això. A més a més, tots els espectacles que programem intentem que siguin amb un contingut, tots acompanyats amb dossiers pedagògics que es poden treballar a l’escola abans i després de veure l’espectacle.”

Enguany el recull de propostes inclou espectacles que han estat premiats com a millor espectacle a la Fira de teatre FETEN 2015 com és ‘Pinocchio’ de la companyia La Baldufa, o l’espectacle ‘A taula’ (Companyia peus de Porc), reconegut amb el premi FETEN 2015 al millor espectacle de  titelles.

Entre 20 i 40 escoles aniran al teatre de la Zona Nord entre els mesos de gener i març. Es faran un total d’unes 25 funcions, en les que hi participen unes 7 companyies.  Els espectacles que formen el programa estan adreçats a tots els alumnes dels cicles escolars ( P2, Educació Infantil de 2 a 5 anys, cicle inicial, mitjà i superior d’Educació Primària i Educació especialitzada).

La selecció d’espectacles inclou teatre, titelles, espectacles amb música en directe i teatre en anglès. Tots ells ofereixen una bona qualitat artística i han estat triats perquè els seus continguts permeten treballar línies pedagògiques dins l’aula. Tots els espectacles van acompanyats de guies didàctiques on es tracten els continguts de l’espectacle per treballar a l’escola.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies