Nou Barris estrena senyalització per a vianants

Els indicatius, però, inclouen errades de contingut i ortografia

Ja els havíem vist en altres districtes de la ciutat, i ara ja han arribat a Nou Barris. El districte disposa de punts de senyalització per a vianants des de fa una setmana. En el marc del Pla Estratègic de Promoció Turística i Cultural de Nou Barris: ‘Nou Barris, porta d’entrada a la ciutat’, l’Ajuntament va decidir senyalitzar una sèrie de punts d’interès del districte en coordinació amb el Departament de Mobilitat. A Nou Barris s’han triat en total 33 punts d’interès, tant per a ciutadans com punts d’interès turístic. A dia d’avui s’estan instal•lant un total de 68 pals que senyalitzaran tots aquests punts. Els punts assenyalen alguns equipaments, serveis com ara mercats, estacions de metro, masies, el conjunt històric del Mental de la Santa Creu i Sant Pau, el rec comtal o el refugi de Can Peguera, entre altres punts d’interés del districte.

Però les primeres queixes veïnals ja se senten als carrers, ja que els indicadors presenten errors d’ortografia importants, com ara assenyalar ‘parc de la Guinaueta’ enlloc de ‘parc de la Guineueta’ (a la imatge), o ‘Turó de la Piera’ enlloc de ‘Turó de la Peira’, entre altres errors d’accentuació. A més, a les Roquetes els veïns es queixen que la senyalització cap al metro de la línia 3 és incorrecta i que hi ha un cartell que assenyala el mirador Llobera, desconegut per als propis roquetencs. Els veïns esperen que l’Ajuntament rectifiqui aviat totes les errades.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies