Dues setmanes sense ascensor ni escales mecàniques a les Roquetes

Les obres a les escales mecàniques i l’ascensor del carrer de Ballot generen problemes de mobilitat al barri

Unes obres de manteniment han deixat els veïns de les Roquetes sense dos elements primordials per a la mobilitat i l’accessibilitat del barri.  Les obres a les escales mecàniques del carrer de Ballot han coincidit amb unes tasques de millora a la plaça de les Roquetes que inclouen també l’ascensor situat al mateix carrer.  Mentre durin les obres a la plaça, la passarel·la i l’ascensor estaran fora de servei.

Tot això ha comportat que durant gairebé dues setmanes els veïns hagin hagut de tornar a pujar i baixar escales o fer grans voltes per arribar a un dels eixos centrals del barri.  Fa tres dies, l’AV de les Roquetes va fer arribar les contínues queixes dels veïns a Districte. Des d’ahir, les escales mecàniques tornen a funcionar.  Però l’ascensor encara es troba fora de servei fins a nou avís.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies