El radar de tram de la Ronda de Dalt multa a partir d’avui

Les infraccions s’han reduït més d’un 74% en els tres mesos de proves

El radar de tram de la Ronda de Dalt (entre Karl Marx i el Nus de la Trinitat) començarà a sancionar els vehicles que superin el límit de velocitat permès, a partir d’avui. Durant els 3 mesos en què ha funcionat en proves, les infraccions s’han reduït més d’un 74%.

El radar de tram, el primer de la ciutat, es va posar en marxa en proves el passat 30 d’octubre. Afecta un tram de 3km per on cada dia hi circulen més de 150.000 vehicles i on ara la velocitat està limitada a 60 km/h, enlloc dels 80 km/h de la resta de la ronda.

L’Ajuntament de Barcelona ha afirmat que l’entrada en funcionament del radar de tram estarà ‘convenientment senyalitzada i s’avisarà als conductors mitjançant els panells informatius’. L’Ajuntament també ha explicat que, paral·lelament, ‘es retiraran els dos radars de punts que fins ara estaven situats en aquesta ubicació’.

L’anàlisi de les dades recollides durant aquests 3 mesos de prova permet concloure, segons l’Ajuntament, que ‘el nombre de vehicles que han superat la velocitat permesa en el tram esmentat s’ha reduït en un 74,5%, passant dels 3.085 vehicles setmanals als 785’

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies