Els joves de la Prosperitat pressionen per aconseguir un nou casal

L’Ajuntament assegura que el Casal de Joves de la Prosperitat es farà en aquest mandat

L’Ajuntament ha sortit al pas de les queixes del Casal de Joves de la Prosperitat, que denuncia que es vol deixar de banda la construcció d’un nou equipament juvenil per construir-hi pisos al terreny. Districte de Nou Barris assegura que el casal de joves continua sent una prioritat per a aquesta legislatura i que els pisos de lloguer social són només una proposta a estudiar amb les entitats del barri.

Des de Districte s’assegura que traslladar els joves des dels barracons provisionals actuals al nou equipament és una prioritat i que no entenen les queixes dels joves perquè mai  han dit que es deixaria de fer el local juvenil. Unes queixes que els joves van exposar a la rua de Carnaval amb un comunicat que es va compartir a les xarxes socials. En aquesta campanya acusen el Consistori de voler construir pisos de lloguer social i deixar de banda el seu casal.

El casal juvenil es troba ubicat en uns barracons provisionals de Renfe Meridiana des de fa 5 anys. L’Ajuntament els va ubicar allà després que es va veure obligat a tancar el local juvenil històric per les denúncies veïnals de sorolls i molèsties. Aleshores se’ls va prometre la construcció, a la mateixa illa de Renfe Meridiana, d’un nou equipament. De fet, aquest terreny va ser requalificat perquè passés de ser zona verda a zona d’equipaments perquè pogués acollir aquest espai. Paral•lelament, la idea de construir pisos protegits en aquest solar no és nova. Fa 10 anys ja es va parlar de construir promocions de 10HJ, però no es van fer realitat per l’oposició veïnal. Ara, l’Ajuntament proposaria a les entitats de la Prosperitat edificar pisos de lloguer social per lluitar contra el problema de l’habitatge a Nou Barris i a la ciutat.  Un projecte que, segons asseguren des de Districte de Nou Barris, no deixaria de banda el casal de joves.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies