Dijous, maig 23, 2024
CulturaPortaSocietat

Nova edició del Mercat ImPorta

La plaça de Sóller torna a omplir-se d’activitat econòmica social i solidària

La plaça de Sóller torna a ser avui de 10 a 16h un espai de trobada entre veïns i veïnes de Porta que volen promoure tot un món d’oportunitats dins l’economia social i solidària. El Mercat ImPorta vol construir una alternativa econòmica, social i ecològica aprofitant les experiències i el potencial dels moviments socials del territori. El col·lectiu Transforma Porta i altres entitats del barri i del districte es reuneixen periòdicament a la plaça en un mercart en el qual hi trobareu diferents propostes com l’espai 2ª mà (intercanvi i venda d’objectes de segona mà), l’espai artesania Fet a Nou Barris, el Mercat de Pagès, l’Intercanvi la Troca i també un espai pels comerços locals. A més hi seran diverses entitats i moviments socials, també hi haurà un espai per a projectes i propostes sobre l’economia social i solidària. L’espai Àgora tractarà avui sobre ‘l’Escola que ens Importa’ per tal de parlar de quin model d’educació volen els veïns i les veïnes a Nou Barris. Les famílies podran participar també en el Petit Mercat Importa i en diverses activitats.  El Mercat ImPorta compta també amb un espai de bar i menjador.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies