Envieu les vostres receptes per al 13è Festival de Sopes

La gran festa de la convivència escalfa fogons i prepara els condiments  

S’apropa el 13è Festival de Sopes del Món Mundial i els organitzadors conviden els veïns, col·lectius i entitats a participar en aquesta gran festa per la convivència.  Els interessats ja poden començar a preparar fogons, espècies, olles i condiments, i enviar les receptes abans de diumenge 28 de febrer al mail [email protected]

La festa, organitzada per Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull tindrà lloc diumenge 13 de març, a partir de les 11h, a la marquesina de la via Júlia. Hi haurà circ amb la ‘Cia Vaques’ i l’espectacle ‘Ye Orbayu’, blues amb els Combos de l’Escuela de Blues i no hi faltaran les sopes.  Sopes d’arreu del món, receptes tradicionals o innovadores, sopes exòtiques o de temporada, sopes curatives, sopes reivindicatives… Més de 600 receptes s’han pogut tastar al llarg de tots aquests anys, totes especials, totes igual d’importants; 400 cuiners i cuineres -artistes de la sopa- i més de 200 entitats i col·lectius han participat en les diferents edicions.

Si voleu participar a l’edició d’enguany amb una sopa només ens heu d’enviar la vostra recepta indicant:

  • Nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.);
  • Nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic);
  • Quantitat aproximada de litres que fareu;
  • Si necessiteu algun estri de cuina per fer-la (olles, cullerots, batedora etc.).

Recordeu que:

  • Podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu;
  • La podeu portar feta de casa;
  • O si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons a la via Júlia. Si preferiu aquesta opció, ho heu de comunicar als organitzadors per tal de preveure el nombre de fogons necessaris, i també si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.);
  • No està permès portar cap tipus de propaganda (política, corporativa…) ni banderes.

Trobareu tota la informació al blog 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies