Les persones aturades tenen un circuït d’aules obertes a Nou Barris

Els divendres el Casal de Barri la Cosa Nostra obre l’espai laboral per buscar feina

Cada divendres al matí el Casal de Barri la Cosa Nostra de Can Peguera obre un espai per ajudar a les persones aturades a cercar una sortida laboral. L’espai funciona des de fa gairebé un any i en aquest temps ha atès uns 30 usuaris.

En aquest servei s’ofereixen eines informàtiques per buscar feina, des de la creació d’un correu electrònic fins a la recerca en portals i empreses al web.  La majoria dels usuaris són persones aturades de Can Peguera entre els 30 i els 45 anys, ja que els perfils més joves estan més acostumats a fer servir internet.

Aquest espai laboral forma part d’un circuït d’aules obertes a Nou Barris que ofereix tant assessorament com a connexió a internet per poder accedir a les ofertes de feina. També s’ofereixen tallers per obrir un compte de correu electrònic, cercar feina on-line, actualitzar el currículum o fer-ne un de nou, fer una carta de presentació o incriure’s en un portal de feina, entre altres.  A més, es poden fer tràmits on-line com ara sol•licitar certificats de l’administració, de la vida laboral o poder signar trimestralment l’atur.

Aquests espais es troben a Can Peguera (Casal de Barri Cosa Nostra), el Turó de la Peira (Espai Jove les Basses), Verdum (Punt Òmnia), les Roquetes (biblioteca les Roquetes) i la Trinitat Nova (Punt Òmnia).  Els dies d’atenció i horaris varien segons cada barri. D’aquesta manera els veïns  de Nou Barris poden dirigir-se a llarg de la setmana a qualsevol d’aquests punts.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies