Dia d’Andalusia al Parc de la Guineueta

Centres culturals i veïns reten homenatge a Blas Infante i la bandera andalusa

Els andalusos de Nou Barris estan avui de festa. El Parc de la Guineueta tornar a acollir les celebracions que commemoren que el 28 de febrer de 1980 va celebrar-se el referèndum sobre el procés autonòmic d’Andalusia, que va donar plena autonomia a aquesta comunitat autònoma. Per tal motiu els andalusos del districte però també d’arreu es congreguen al parc per retre homenatge a un dels pares de l’andalusisme, Blas Infante, que compta amb un bust en un dels racons centrals del parc. A partir de les 10.45h els membres del Centro Cultural García Lorca posa en marxa la jornada. Una missa rociera a càrrec del Coro Rociero Alhambra de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el programa. A les 12h se celebrarà el tradicional homenatge a la bandera d’Andalusia, amb l’ofrena floral al bust de Blas Infante i al monòlit de les columnes que simbolitzen les 8 províncies. Un homenatge que es tancarà amb les actuacions de diferents grups de dansa i l’actuació del grup de sevillanes Acontratiempo. La ‘Vocalía de la Mujer’ de l’entitat obsequiarà a tots els assistents a una degustació de ‘potaje andaluz’. Tot plegat acompanyat de cante, baile i festa espontània típica dels andalusos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies