Audiència Pública de l’estat del Districte

La sessió comença a les 19h a l’auditori del Fòrum Nord  

L’auditori del Fòrum Nord (Barcelona Advanced Industry Park) acull avui una nova sessió de l’Audiència Pública de l’estat del districte.  La finalitat de l’Audiència és establir una comunicació periòdica del districte amb la ciutadania. Està oberta a tothom i s’hi pot tractar qualsevol tema d’interès municipal. Només cal demanar un torn de paraula a l’inici de la sessió. El govern contesta al final de les intervencions o a la següent audiència segons el cas. La cita serà a partir de les 19h al carrer de Marie Curie, número 8-14.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies