Plenari del Consell del Districte de Nou Barris

Segueix la sessió en directe a través de Noubarris.net

A partir d’avui podreu seguir en directe els plenaris del Consell de Districte de Nou Barris a la nostra web, gràcies al canal de youtube de l’Ajuntament. L’emissió començarà a l’inici de cada sessió, però hores abans ja connectarem amb el canal.

Aquest vespre se celebra el Plenari del Consell de Districte  de Nou Barris a l’Auditori del Fòrum Nord (Barcelona Advanced Industry Park; Marie Curie, 8-14). La sessió començarà mitja hora abans de l’habitual a les 18.30h.  Podeu consultar l’ordre del dia i la documentació corresponent al plenari mitjançant els següent enllaç.

A la part decisòria s’informarà favorablement sobre ‘l’acord adoptat per la ponència de Nomenclàtor en sessió celebrada el 10/02/16 que consisteix en canviar la denominació de Jardins de la Segona República per Jardins de Llucmajor i canviar la denominació de la plaça de Llucmajor per plaça de la República’.  També s’informarà favorablement sobre ‘l’aprovació inicial del Pla Especial urbanístic per a l’ordenació territorial dels clubs i associacions de consumidors de Cànnabis a la ciutat de Barcelona’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies