Plenari del Consell del Districte de Nou Barris

Segueix la sessió en directe a través de Noubarris.net

A partir d’avui podreu seguir en directe els plenaris del Consell de Districte de Nou Barris a la nostra web, gràcies al canal de youtube de l’Ajuntament. L’emissió començarà a l’inici de cada sessió, però hores abans ja connectarem amb el canal.

Aquest vespre se celebra el Plenari del Consell de Districte  de Nou Barris a l’Auditori del Fòrum Nord (Barcelona Advanced Industry Park; Marie Curie, 8-14). La sessió començarà mitja hora abans de l’habitual a les 18.30h.  Podeu consultar l’ordre del dia i la documentació corresponent al plenari mitjançant els següent enllaç.

A la part decisòria s’informarà favorablement sobre ‘l’acord adoptat per la ponència de Nomenclàtor en sessió celebrada el 10/02/16 que consisteix en canviar la denominació de Jardins de la Segona República per Jardins de Llucmajor i canviar la denominació de la plaça de Llucmajor per plaça de la República’.  També s’informarà favorablement sobre ‘l’aprovació inicial del Pla Especial urbanístic per a l’ordenació territorial dels clubs i associacions de consumidors de Cànnabis a la ciutat de Barcelona’.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies