Cap de setmana de música negra a Nou Barris

El Casal de Joves de la Prosperitat acull la recta final del festival ‘9b in black!’

La banda de blues Mancuso inicia aquesta nit, a partir de les 23h, a la Prosperitat  un cap de setmana dominat per la música negra. El festival ‘9b in black!’ va començar el passat 13 de febrer i, després de passar per l’Ateneu Popular de Nou Barris i el Casal de Barri de la Prosperitat, avui afronta les dues darreres jornades al Casal de Joves de la Prosperitat. Ho fa amb el concert de Mancuso, que estrena un renovat repertori de joies del blues i flamants temes propis. Demà els assistents podran escalfar motors amb la projecció del documental ‘The Blak Power Mixtapes 1967-1975’ a les 20h del vespre. Una prèvia dels concerts de La Coctelera Negra, la banda de soul barceloní Leila i una sessió del DJ Nassim.

Un cop esgotada l’agenda dels concerts del festival, els organitzadors oferiran tallers de hiphop i música negra a escoles del districte durant la setmana vinent.

Avui divendres:

23h Concert de Mancuso

Dissabte 5 de març:

20h Projecció del documental ‘The Black Power Mixtapes 1967-1975’

Concerts de:

La Coctelera Negra

Leila

DJ Nassim

Al Casal de Joves de la Prosperitat.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies