Nou Barris inicia la setmana de la dona treballadora

Els equipaments dediquen exposicions, xerrades i actes a reivindicar la figura femenina

Demà és 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, i el color lila tenyeix les agendes dels diversos equipaments del districte. La jornada d’avui compta amb una xerrada dedicada a reivindicar la figura de la mestra republicana, al centre Ton i Guida. També hi ha una xerrada relacionada amb la salut i la prevenció del càncer de mama, organitzada a l’Espai Salut de la Guineueta, als baixos del CAP del passeig de Valldaura. I també avui s’inauguren diverses exposicions que tenen a la dona com a eix central. A continuació us oferim el detalls:

10h Prevenció del càncer de mama. El teu cos, la teva salut és possible. Xerrada col·loqui: ‘Tòxics ambientals i càncer de mama’. Amb la dra. Carme Valls, endocrinòloga i directora del programa Dona i Salut del CAPS. A l’Espai Salut de la Guineueta, passeig de Valldaura, 135.

18.30h Xerrada ‘Mestra Republicana’. A càrrec de Roser Solà, persona molt coneguda al món educatiu dels barris, on ha estat: directora de l’Institut Sant Andreu i professora a l’escola Ton i Guida. També és Doctora en Història, escriptora i ha obtingut els premis: Ciutat de Barcelona d’Història (1998) i Rosa Sensat de Pedagogia (2001). Organitza la Comissió de Dones del Ton i Guida. Al Centre Ton i Guida.

Exposicions:

Del 7 al 30 de març: “Pepita Teixidor”. La millor pintora de flors del seu moment, i la primera dona amb un monument a Barcelona. Al Centre Cívic Zona Nord.

Del 7 al 13 de març:  Mostra expositiva “Recull de tallers i activitats 2015 del Grup de dones de Porta”. Mostra fotogràfica a càrrec del Grup de dones de Porta. Al Centre Cívic Can Verdaguer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies