Es lliuren 13 nous habitatges del procés de remodelació a la Trinitat Nova

La substitució dels més de 600 pisos amb ciment aluminós s’acabarà al primer trimestre de 2017

13 famílies de la Trinitat Nova van rebre ahir les claus del seu nou habitatge. El procés de remodelació del barri, construit als anys 50 amb ciment aluminós, es troba en el seu tram final i podria finalitzar en un any. Els pisos que s’acaben de lliurar formen part d’una fase que inclou 25 habitatges que s’aniran donant als veïns durant les properes setmanes.
El projecte de remodelació de la Trinitat Nova preveia la construcció de 607 habitatges, dels quals ja se n’han acabat 524. Els 65 pendents s’estan construint i es podran lliurar durant el primer trimestre del 2017.
La construcció de pisos de substitució per a la remodelació del barri de la Trinitat Nova és fruit d’un conveni signat l’any 1999 entre l’INCASÒL (amb el finançament de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Veïns. Consisteix en la construcció de 607 habitatges  per a la substitució dels pisos construïts als anys 50 i que tenen patologies estructurals per l’ús de ciment aluminós.  En la remodelació s’inclou la substitució dels pisos afectats i la creació de zones verdes i ha tingut un cost de 65,5 milions d’euros per part de la Generalitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies