Art de dona a l’Ateneu la Bòbila

Una exposició reflexa la visió femenina dels abusos i l’opressió

Tres artistes, veïnes de Nou Barris i Horta exposen aquests dies a l’Ateneu la Bòbila.  La mostra és una part de les jornades de reflexió i debat sobre la dona i l’art que van tenir lloc el passat cap de setmana.  Els quadres i brodats en conviden a reflexionar sobre els abusos sexuals, l’opressió, el rebuig i la lluita de les dones. Tot des de les versions més personals de cada artista. Com per exemple, els brodats de Sara Berga que recull testimonis de víctimes d’abusos en punt de creu. Les tres artistes són dones activistes en la defensa dels drets i la denúncia de la violència que s’exerceix vers les dones.

En aquest cas, l’art deixa de ser una simple expressió de la bellesa i es converteix en una reivindicació del cos femení i de la lluita de les dones.

L’exposició es podrà visitar durant tota la setmana.

 

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies