Els veïns de la Torre Llobeta demanen mesures contra l’incivisme

Reclamen una campanya per sensibilitzar els propietaris de gossos que malmeten els espais públics

Els veïns de la Torre Llobeta demanen a l’Ajuntament mesures urgents per acabar amb l’incivisme d’alguns propietaris de gossos. Denuncien que els animals no van lligats i malmeten els espais públics com ara la plaça de la Torre Llobeta o les pistes de petanca del carrer de Bràfim.

Els gossos escarben la sorra sota els bancs de la plaça de la Torre Llobeta i fan forats de gran dimensions. Fins i tot, els fonaments d’un dels bancs han cedit i aquest ha anat a terra.  El forats ocasionats pels gossos han aparegut també a la zona de jocs infantils de la plaça i s’han convertit en un perill per als nens i nenes.  “No pot ser que els gossos vagin sense lligar, vagin sense morrió, facin les seves necessitats on vulguin. – denuncia Joaquim Forns, president de l’AV de la Torre Llobeta –  A més, permeten que els veïns facin les seves activitats.  Els nens poden caure al parc infantil i les persones que volen prendre el sol a la plaça no poden seure als bancs perquè estan trencats o bruts.”

A pocs metres, els usaris de la petanca del carrer de Bràfim també es queixen de l’incivisme dels propietaris de gossos. En el passat els animals embrutaven les pistes de joc i per aquest motiu, van reclamar fins aconseguir-ho un cercat que protegís el recinte. Aquestes tanques de fusta s’hi van instal·lar fa un any però no han estat dissuasòries, ja que els petanquers acusen els propietaris dels gossos de trencar les tanques perquè els animals hi puguin entrar. “Després de moltes reclamacions, sol•licituds, es va aconseguir que l’espai de la petanca se cerquès amb una tanca, perquè no s’embrutès tant com s’embrutava pel tema dels gossos. – explica Joaquim Forns – I ara resulta que els incívics de sempre han trencat la tanca posada escassament fa un any, per ficar els gossos dins el camp de petanca.”

Per tot plegat, els veïns han demanat a l’Ajuntament que es reparin els desperfectes, cobrint amb sorra els nombrosos forats de la plaça de la Torre Llobeta. A més, volen que s’engegui una campanya de sensibilització i conscienciació per tal que els propietaris dels gossos siguin responsables i no permetin que els animals degradin i malmetin l’espai. Districte de Nou Barris ha recollit la queixa i assegura ser sensible al problema. Per tal motiu l’Ajuntament ho estudiarà de cara a possibles noves campanyes en àmbit municipal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies