Receptes per conèixer-se i compartir al Festival de Sopes del Món Mundial

La festa de la convivència torna a convocar aromes i sabors a la marquesina de la via Júlia

Les olles i els cullerots s’apropien avui de nou de la Marquesina en una nova edició de la festa més suculenta de l’any, el Festival de Sopes del Món Mundial. Ja són 13 anys que la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull preparen la trobada per tal de promoure el coneixement i la relació entre els veïns de diferents orígens i realitats personals, a través de l’ intercanvi gastronòmic, la música, l’art i dels espais lúdics per a totes les edats. A partir de les 12 hores, un espectacle de circ posarà la màgia i condimentarà la festa, mentre els aromes i vapors s’aniran concentrant, de la mà de centenars cuiners i cuineres artistes de la sopa. Serà a les 13h quan les olles es destapin per descobrir sabors i olors exòtics o familiars. En els 13 anys del festival han participat més de 200 entitats i 400 cuiners i cuineres i s’han pogut tastar més de 600 receptes.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies