Obres de millora al clavegueram de l’avinguda de Borbó

Els treballs tallen un dels carrils de circulació

Fins al 6 de maig es duen a terme les obres de manteniment de la xarxa de clavegueram a l’avinguda de Borbó, entre el passeig de Fabra i Puig i el passeig de Maragall. Són 500 metres en els quals ha estat necessari tallar un dels dos carril Bus de circulació. Així doncs ara s’ha passat de tres carrils en total a només dos mentre durin les obres. El carril bici, però, no es veu afectat per les obres i el punt del Bicing de la plaça del Virrei Amat funcionarà amb total normalitat.

L’avinguda de Borbó és una de les principals vies de Nou Barris, ja que comunica els eixos comercials de Fabra i Puig i Doctor Pi i Molist amb el passeig de Maragall i els anomenats Els Quinze. A més, en aquest carrer se situa el centre sociosanitari Cotxeres Borbó, un centre de referència per a part de Nou Barris, Sant Andreu i Horta. Per aquest carrer circulen vuit línies de bus, entre elles, un d’ortogonal, l’H6.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies