Les obres de Can Basté tindran una segona fase a l’estiu

S’hi instal·larà una porta d’emergència i es recuperarà una sala perduda

Els operaris encara continuen treballant al centre cívic Can Basté, que ja va obrir portes al febrer malgrat les obres.  Les actuacions estan adequant el centre a les normatives de seguretat vigent i renovant el sistema de climatació. L’entitat gestora de Can Basté, TASC, treballa ara per iniciar una segona fase d’obres per ampliar el centre i millorar alguns aspectes que no s’han inclòs en aquesta primera fase.  D’una banda demanen recuperar un dels espais situat a les golfes de la masia, l’anomenada sala fantasma, que va quedar tancada fa anys quan es va fer la primera rehabilitació de la masia. Es troba a la segona planta i compta amb una sèrie de finestres que podeu veure a la imatge. En aquest espai volen ubicar-hi un magatzem i una petita sala d’exposicions.

D’altra banda TASC també demana una nova porta d’emergència i la reordenació de les escales del pati interior de Can Basté per qüestions de seguretat.

Els gestors de Can Basté han posat com a condició que la segona fase d’obres es faci entre els mesos de juny i agost, coincidint amb la finalització dels tallers.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies