Els titelles també són cosa d’adults

El festival Ròmbic porta tres espectacles a l’Ateneu de Nou Barris

L’Associació Titellaire de Roquetes continua amb el seu afany per difondre l’art dels titelles. Avui i demà volen demostrar que tot i ser ninos, no són només per al públic infantil. Ho faran amb els tres espectacles (un avui i dos demà) que porten a l’Ateneu Popular de Nou Barris en el marc del Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona.

Avui a les 22h s’alça el teló amb el muntatge ‘Sueños de arena’, una imatge que ens farà viatjar a diferents indrets del món i ens convidarà a fer una reflexió poètica dels sentiments, les vivències i els records a partir de moments plens d’emocions. A càrrec de Borja Sand Artist i la companyia Ytuquepintas. La sessió inclourà la visualització del documental ‘Le cimetière des marionettes’ de la companyia Marionetes Nòmades, on la Fabe s’ha proposat crear un espectacle de titelles per conscienciar a nens i nenes de la importància d’anar a l’escola. Un cementiri de marionetes a Ouagadougou, Burkina Faso, és el punt de partida d’aquest relat d’il·lusions i reptes.

Demà dissabte podreu gaudir de ‘Circo de hilo y de aire’ (20h) i ‘Historieta de un abrazo’ (22h). Totes les sessions tenen un preu de 8 euros cadascuna.

Circo de hilo y de aire’ tracta sobre un joc que recorda la capacitat que només tenen els infants de transformar allò que els envolta en un veritable món de fantasia. La dansa teatre, la dansa aèria i els titelles s’uniran per crear un joc poètic dins d’una gran caixa de cartró. A càrrec d’Antonella d’Ascenzi.

Historieta de un abrazo’ mostra un món imaginari fet de música, teatre, ombres, titelles, somnis i misteri. Un inventari del teatre d’objectes que genera una varietat sorprenent, des d’un vell amor fins a una sirena perduda. A càrrec de la companyia Dromosofista.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies