Tall a la L11 de metro per obres de millora

La línia de la Zona Nord no reobrirà fins al dia 28

TMB aprofita l’inici de les vacances de Setmana Santa per dur a terme unes obres de millora i manteniment de la L11, coneguda com al metro lleuger, que uneix la Trinitat Nova i Can Cuiàs, passant per Torre Baró i Ciutat Meridiana. Des d’avui dissabte i fins al dilluns 28 de març (inclòs) tota a línia quedarà fora de servei. Un servei especial de bus cobrirà el recorregut de la L11, amb el mateix horari que el metro. La suspensió del servei durant 10 dies permetrà executar obres de millora i renovació de les vies d’aquesta línia automàtica (funciona sense conductor) de 2’3 kms.

En aquest enllaç podeu consultar les alternatives de transport.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies