Els patis obren per Setmana Santa

Les escoles Antaviana i El Turó programen activitats per gaudir de les vacances

Arriba la Setmana Santa. I com ja és costum en èpoques de vacances, dues escoles del districte obren els seus patis al lleure. Les escoles Antaviana, a les Roquetes, i El Turó, a El Turó de la Peira, obren les portes de dilluns 21 a diumenge 27, d’11 a 14h perquè els nens i nenes disposin d’un espai on jugar i divertir-se. A més, s’han programat 5 activitats específiques.

L’escola Antaviana (al carrer dels Nou Barris, 12) organitza tres jornades d’activitats: dimecres (d’11 a 14h) ‘Maleta esportiva’; divendres (de 12 a 13.30h), ‘Jocs d’equilibri’, i diumenge (de 12 a 13.30h), ‘Crea els teus malabars’.

L’escola El Turó (al carrer de Peñalara, 19-55), programa dues jornades. Dimarts (d’11 a 14h), ‘Maleta d’atletisme’, i dissabte (de 12 a 13.30h), ‘Un matí de futbol’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies